Szemétszállítás

Szemétszállítás, hulladék szállítás Budapesten

Vegyes, települési szilárd hulladék begyűjtése Budapest teljes területén, annak konténeres szállítása, hulladék kezelése. Egyaránt elérhető a zsákokban elhelyezett hulladék elszállítása is. Felhívjuk figyelmüket, hogy a zöld és bio hulladék kezelése nem a kommunális hulladék részére rendelt konténerben található hulladék közé téve kezelenő. Cégünk tarifái tartalmazzák a konténer lerakását a kért helyszínre, a megbeszélt ideig, a konténer elszállítását, sitt-hulladék-szemét szakszerű szortírozását, kezelését. Természetesen igény esetén befogadó bizonylatot állítunk ki, amit munkatársunk fizetéskor átnyújt!

Mi vonatkozik a szemét, hulladék konténer tartalmára?

A szemét és a hulladék. Fontos, hogy lényegi különbség van a két szó jelentése között. Napjainkban egyre több szemetet “termelünk” melynek megfelelő begyűjtése, válogatása, kezelése, majdani ártalmatlanítása és későbbi újrahasznosítása egy komplex feladat. Cégünk saját hulladékfeldolgozó teleppel rendelkezik. Amennyiben lehetősége van rá, úgy személyesen is leadhatja háztartási szemetét telephelyünkön. Így biztosan jó helyre kerül.

Amit nem szabad a szemetes konténerbe elhelyezni

Kátránypapír, pala, palatető, festék, autógumi, hígító, egyéb vegyi anyagok, olaj, olajjal szennyezett textíliák, rongyok, akkumulátor, tv, híradástechnikai eszközök.

Természetesen van arra is mód, ha a fent felsoroltak közül szeretne hulladékot elszállíttatni. Kérjük jelezze diszpécserünknek erre irányuló igényét.

itt is leadhatja megrendelését!

Mi a különbség a szemét és a hulladék között?

A tulajdonosa számára haszontalanná vált tárgyak, anyagok, amelyeket tulajdonosa nem tud hol tárolni, vagy nem akar tovább használni. A szemét (maga az anyag), kikerül a gazdaság és a mindennapok körforgásából és úgynevezett “vegyesen kerül tárolásra, lerakásra” (azaz szemétlerakó bányákban elássák a föld alá).

Viszonyításként:
Magyarországon évente összesen 3 Gellért-hegynyi szemét keletkezik, aminek nagy része termelési hulladék és a lakosságra eső része ennek “csak” 5,3-5,5%-a (4,2-4,4 millió tonna), ami egy átlag magyar állampolgárra vetítve 1 kg/nap.

A hulladékok azok az anyagok, amelyek keletkezésük helyén (háztartás, ipari terület, mezőgazdaság, stb.) haszontalanná váltak, de anyagfajtánként külön kezelve, szelektíven gyűjtve még másodlagos nyersanyagként hasznosíthatók.

Háztartásainkban egyre nagyobb helyet foglalnak a csomagolási hulladékok. Ezek a megvásárolt termékkel kerülnek be házainkba, lakásainkba. A csomagolás rendkívül hasznos, hiszen: növelik egy termék eltarthatóságát, megvédik a terméket és hatékonyabb a szállítása, tárolása.