Konténeres sittszállítás Budapesten

Építési és bontási törmelék elszállítása konténerrel Budapesten. Cégünk tarifái tartalmazzák a konténer lerakását a kért helyszínre, a megbeszélt ideig, a konténer elszállítását, sitt-hulladék-szemét szakszerű szortírozását, kezelését. Természetesen igény esetén befogadó bizonylatot állítunk ki, amit munkatársunk fizetéskor átnyújt!

Ami a sittes konténer tartalmára vonatkozik

Sittnek számít építkezések, felújítások során keletkező építőanyag, bontott tégla, malter, kisebb betondarabok, hulladék, építőanyagok csomagolása, nyílászárók keretei, egyéb az építkezésből származó hulladék.

Bármilyen lakó, vagy nem lakó ingatlant, házat, épületet, tárolót, csarnokot bontanak, vagy építenek, esetleg nagyobb mennyiségű sitt elszállításáról és kezeléséről van szó, azt bizonylattal tudjuk szakszerűen elvégezni, amihez egyedi árajánlatot biztosítunk!

Amit nem szabad a sittes konténerbe elhelyezni

Kátránypapír, pala, palatető, festék, autógumi, hígító, egyéb vegyi anyagok, olaj, olajjal szennyezett textíliák, rongyok, akkumulátor, tv, híradástechnikai eszközök.

Természetesen van arra is mód, ha a fent felsoroltak közül szeretne hulladékot elszállíttatni. Kérjük jelezze diszpécserünknek erre irányuló igényét.

itt is leadhatja megrendelését!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Sittes konténer méretek

Konténeres sittszállítás

Vállalkozásunk zsákos sittszállítás, tiszta sitt, vegyes építési törmelék konténeres szállítását vállalja Budapesten. Ingyenes kiszállás rejtett költségek nélkül, tehát Önnek csak a megrendelt konténer méretének függvényében kell az elszállítást kifizetnie.

A sitt vagy lom, betontörmelék szelektálásával nem kell foglalkoznia. Telephelyünkön a különböző típusú hulladék szelektálásra, majd újrahasznosításra kerül, így ha minket hív akkor biztos lehet benne, hogy a sitt nem egy közeli erőbe kerül. Amennyiben folyamatos a konténer rakodás, úgy területfoglalási engedélyre sincs szükség, azaz nem kell igényelni.

A jelenlegi időszakban megrendelőink és kollégáink egészségének védelme érdekében minden sittszállító teherautónkhoz biztosítottuk a Bankkártyás fizetést, így érintkezés mentesen fizethet. A koronavírus időszakban továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk Ügyfeleink és munkatársaink egészségének megőrzésére. Meglepetések helyett válassza Cégünket konténeres sittszállítás lomtalanítás sitt és lom elszállítás több, mint 1000 konténerrel Budapesten szinte azonnal.