Olcsó konténeres lomtalanítás, lomtalanítás árak

Konténeres lomtalanítás árak, lomtalanítás Budapest

Konténeres lomtalanítás Budapest összes kerületébe, függetlenül a Pest és a Budai oldaltól, valamint Budapest környező településein. A konténer rendelésétől számított pár órán belül kiszállítjuk a megadott címre a kért kapacitású (4-5-6-7-8 m3) konténerünket. Panelházak, társasházak, családi házak, közületi intézmények iskolák, óvodákban történő lomtalanításkor, eszközök, bútorok leselejtezésekor, cseréjekor szokott előfordulni. Ami nem az FKF Zrt által végzett éves lomtalanítás időszakába esik bele, de Önnek a tárolókban, pincében, egyéb közös területeken felhalmozódott és már feleslegessé vált, vagy eszközök, bútorok cseréje miatt kidobásra váró holmijaik vannak azokat konténerrel elszállítjuk.

Mi kell a konténer rendeléshez?

Határozza meg, hogy mekkora konténerre van szüksége.  Lomtalanítás árak miatt hívja diszpécser kollégánkat a +36 30 494 0487 -es telefonszámon. Munkatársunk egy nevet, címet, konténer méretet, és egy időpontot fog Öntől kérdezni. Rendelhet konténer az itt található űrlap segítségével is.

Amennyiben a konténert közterületen kell elhelyezni, két dolog szükséges. Az egyik a területfoglalási engedély. A másik, hogy a kiszállítás előtt foglaljon a konténer számára szabad helyet (amennyiben szükséges, pl: belváros). Kérjük vegye figyelembe, hogy a teherautónak a ráforduláshoz és a konténer lerakáshoz megfelelő méretű helyre van szüksége.

Lomtalanításkor a konténerbe tehető

Kanapé, ágy, szekrény, komód, szék, fotel, ebédlő és íróasztal, tv állvány, konyhapult, egyéb szobai és konyhai bútordarabok lapjára összetörve, vagy szétszedve. Tehát az alapanyagokat tekintve fa, fém, üveg, papír, karton, szövet, szivacs, műanyag. Kerékpárok kerekein található gumi gond nélkül elhelyezhető, viszont az autógumi, vagy teherautóabroncsok már nem ide tartoznak.

Konyhai eszközök, lábas, fazék, konyhai robotgép, evőeszközök, háztartási elektronika, régi rossz rádió, tv, számítógép, ház, táp, stb gond nélkül elhelyezhető. Kérjük a konténer aljára helyezzék a homogénebb és nagyobb darabokat. Amennyiben a konténer tetejére szóródó áru kerülne, azt sittes zsákokban kell elhelyezni és azzal megpakolni a konténer tetejét. Legyünk körültekintőek, kerüljük a balesetveszélyt! Köszönjük odafigyelését!

Amit nem szabad a sittes konténerbe elhelyezni

Kátránypapír, azbeszt, pala, palatető, festék, autógumi, hígító, egyéb vegyi anyagok, sav, erős lúg, olaj, olajjal szennyezett textíliák, rongyok, akkumulátor.

Természetesen van arra is mód, ha a fent felsoroltak közül szeretne hulladékot elszállíttatni. Kérjük jelezze diszpécserünknek erre irányuló igényét.

itt is leadhatja megrendelését!

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Mikor kell lomtalanításhoz konténer?

Tapasztalatink szerint új ingatlan vásárlásakor szembesülnek vele ügyfeleink, hogy az új ingatlan elhelyezkedése, vagy kialakítása miatt a régi ingatlanból áthozott holmiaik egy része feleslegessé vált, vagy helyhiány miatt szelektálnak, így sokszor rengeteg holmi gyűlik össze, amit nem tudnak tovább tárolni.

Költözéskor (pl: albérletváltás) szintén a fent felsorolt okokból, vagy mert az új ingatlan, ahova költöztek már teljesen bútorozott, stb.

Családi házba való költözéskor derül ki, hogy a korábbi tulajdonos mennyi lomot hagyott az udvaron, a garázsba, vagy éppen a padláson a kiköltözés után. Amit az újdonsült tulajdonosnak kell elszállíttatnia.

Hasonló a helyzet, amikor ingatlant örökölnek, de a lakásban található holmik, bútorok, egyéb olyan tárgyak, amik egyrészt megviseltek, vagy idejét múltak, már feleslegesek az új tulajdonosoknak.

És peresze a fent már említett lakótelepi pince és tárolókban történt beázások után használhatatlanná vált bútorok, vagy eszközök, amit sokszor a helyreállításhoz el kell pakolni, de nincs hova. Konténer rendelés során három adatot kérdez diszpécserünk. Helyileg hova kéri a konténert, mekkora méretű konténerre van szüksége és mikor szeretné, hogy kiszállítsuk?